Tuesday, November 15, 2011

Idaman Rahim Menjadi Pilihan

  kira-kira staun lebeh b4 the wedding, 
Shichi suggest kat kakak guna Idaman Rahim untuk makeup dia..
kakak Shichi ni jenis yg x melaram makeup sangat mcm Shichi hehe.


tengok gamba ni pun dia simple je kan


ni gamba kakak kat bridal idaman Rahim..

what more can i say?
ni lah sebab kita nk sangat guna Idaman Rahim
ada yg cakap kakak Shichi mcm Amy Mastura, Intan Ladyana..
berubah habis kan?


ni gamba after makeup..
kelaparan sebelom akad nikah 

gamba kenangan..
Shichi belom siap lagi.. hehe

yang ni sanding hari sabtu 12.11.2011 kat rumah Shichi


dress n color kakak Shichi sendiri yg pilih
and yg paling puas hati, kakak Shichi design sendiri baju dr akad nikah, and sanding 2 hari tu.


baju grey pulak sanding sebelah penganten lelaki.



banyak kan baju dalam bridal ni..
tp kakak Shichi nak jugak design baju sendiri..
sbb dia kecik jer.. mcm Shichi jugak..
xde size.. confirm


i love makeup.. nk ada set mcm ni


gamba kenangan b4 kita balik rumah untuk majlis akad nikah
ni lah Rahim nama d beri
i adore him so much
nanti ada rezeki, Shichi nk pegi tuntut ilmu kat dia..
7 hari 7 malam d gunong santubong
hahahaha


Shichi pun ingn sangat nk dia makeup kan Shichi..
mcm mane eh hasil nya? hehe

* gamba yg kakak single2 tu shoot dr Rahim.. bkn Shichi ambk.. hehe

7 comments:

Ari Isfuzzy said...

yesss... nya mekap nang kacak, koh. suka mek nangga. Thumbs up! anyway, tebah jak muka kakak ktk, Congrtas to her,ok!

Stilla Royazrie said...

wah nang berubah terus muka kakak ktk...nang kacak nya make up...aok muka kakak ktk iras2 amy mastura aih...suka ngr baju pink kakak ktk ya...i like!!! :)

CHU MAJORFLAVA said...

nang kacak kak bee..cyes tebah habis..mek suka!!baju pun kacak..cney nya molah.dah ekot cutting

EyanaNoorAzlan said...

honestly cantik sgt2..
mmg best sentuhan idaman rahim =)


salam ziarah, sy join snie..

shichisaeit said...

chu.. baju kak bee design sendirik.. tailor rahim yg jait

mrs. daydeck said...

nang berubah abis muka kak bee. kamek mula2 pike gmbr org lain pake bj pink ya. duhal tek kak bee.. kacaklah makeup idaman rahim. sweet jak. tahniah padah ngan kak bee ahh.. :)

My Life's Journey said...

taniah ..cantiknya baju ya .. suka kmk tangga koh ..kitak sefamily muka cantik2 jak :).

Cne kah butik kakak kitak ambik ho ..c juak kmk tau cne ya ..