Monday, May 16, 2011

make up


i love make up
yesterday, i tolong adik Dino make up
sbb dia ada dance show..
i guna Kryolan
suka lah Kryolan

this is Amali
such a pretty girl
she is 12 years old
the one and only daddy's girl

Dino candid and i like it

guru tari dia nk kaler blue
mama dia complain
malam b4 makeup dia nampak sangat garang & sangat tua
sbb kening hitam
i just try something sweet 4 her
and she love it

pandangan sisi

blue

eye lashes dia memang tebal
x perlu guna yg fake
guna mascara pun dah cukup

she got style

aku memang x dapat tengok barang make up
so aku pun melaram lah
alang2 dah ada camera,
aku pun suroh Dino snap aku
hehe
nampak kucing tido kat situ

my sis cakap aku mcm Zhang Zi Yi
turun 5 kg lagi dapat lah bentuk mcm Zhang Zi Yi
hahaha

i ♥ this photo
sampaikan si Eva ingat ini bkn gmba aku
sbb aku jarang ambk gamba mcm ni

aku x suka gamba yg fake
maksud nya,buat mulut muncong tirus
mata pejam comel2
x suka lah
buat straight face lagi bgs

gamba main2 je
aku ni susah nk di ambik gamba
sbb aku x cukup pakej nk jd model
so aku sedar lh
since masalah berat badan aku dah kurang,
aku pulak yg suka begamba
dulu Dino nk ambk gmba aku,aku x nk
lemak situ sana sini
hehehehehe
now aku pulak slalu soh Dino ambk gmba aku

kalau ada yg berminat nk ambk gamba
boleh carik Dino melalui saya
kalau nk main2 conteng muka pun carik lah saya
hehehe

3 comments:

cikgu fiQ said...

haha!rajin gile makeup2 nie..
btw,bw here~~~
kaLu rajin usha la sini...
http://simpleasfiq.blogspot.com/
nak foLLow mmg dialu2kan lah~

SweetyMui2 said...

kacak eh kulit ktk..kulit kmk xlicin :((

shichisaeit said...

cukgu fiq.. i dah follow u...hope u follow me back

moy: ada cara jaga nya hehe