Saturday, May 14, 2011

Love Is In The Air.. Diana Mini

b4 pick my bro at airport, me & Dino went to kak Mawa place..
sbb abg pesan soh ambik kotak dari Kak Mawa
after balek dr airport.
me, Dino , Wandy , Baax & Salam pegi Celebrity Cafe
we love lepak situ sbb makanan superb!

abg pun bukak lah kotak tu
i saw sprocket rocket
so i know lah brg tu dari lomography
then,i said 'wooooo' when i saw diana mini love is in the air
maaakkk datokkk....
i love diana mini love is in the air (DM♥IITA) so bad
i penah mintak kat abg diana mini love is in the air as a gift 4 my becoming bufday
then he said, 'sama2 lah kita guna'
hehe

this is Diana Mini Love Is In The Air

DM♥IITA
ni keluaran lomography sempena valentine days taun ni

yang ni pun keluaran time valentine hari tu
Diana f+ take my heart
banyak org x berapa tahu perbezaan antara Diana F+ dengan Diana Mini
Diana F+ ni guna film 120 (panjang)
effect dia memang cantik
kalau cuci gamba dia jd segiempat tepat hehe
kalau x reti nk guna film 120,
boleh beli Diana 35mm Back Pack
so boleh guna film 35mm
yg kecik tu,biasa org guna
ada jugak yg suka gmba kelua terus (instant) atau lebeh dikenali sebagai polaroid
pun ada jugak jual Diana F+ Instant Back Pack
gamba dia besar credit card
sama jugak dgn Fish Eye I Love U edition
cute kan?
x da beza dgn Fish Eye 2 yg lain
badan jerr yg lain hehe
fungsi sama je

yang lucu nya malam tu,
Salam..
sbb dia cakap : 'now aku dah faham apa arti CUTE'
hahaha dia cakap lagi,
'selalu perempuan cakap cute cute n cute
yang ni baru cute!! (diana mini love is in the air)'

look at my bro..haha
muka pengoo
yang tu cover lens
cute kan?

cerita pasal makan pulak..
yang abg I makan tu butter chicken with rice
x sempat nk ambk gamba secara dekat
perut dah laparr

this is my favorite
nasik goreng cornbeef

sama jugak nasik goreng cornbeef
ada telo mata kerbau/lembu

teh bunga
ice lemon tea
rebina sprite
kalau makan dgn diaorg ni
memang air itu jadi pilihan

me n Diana haha
sebelah tu Salam tp half badan

sempat posing dgn Dino

oh yaa
i forgot to share,
Diana Mini ni guna 35mm film
kecik jerr
mini kan
so sapa2 yg x suka ambk gamba guna film 120
beli lah Diana Mini
lagi pun film 120 cuma ada 16 snap paling banyak
kalau guna 35mm boleh dapat 36 snap,paling banyak.
ada banyak jenis warna/ pattern.
so, sapa2 yg berminat nk dapatkan barangan lomography tp x tau nk beli kat mana,u can ask me directly..
Insya Allah, i will help you

p/s : first time aku guna bahasa baku dalam blog aku..
so fren n family,please don't laugh ok


3 comments:

eVa said...

ahhaah oke bh.. better than me!..haha.. gud2!!

shichisaeit said...

naaaaaaaaa

CHU MAJORFLAVA said...

cute!!