Sunday, February 5, 2012

LC-W

LC-W/LC-Wide
bai Shichi, camera analog ni paling sesuai untuk kaum wanita..
ni gamba abg Shichi, Wandy..
yg dia pgg tu lah LC-W


ok..
sbb LC-W ni sesuai utk kaum wanita,
kerana, kita org peempuan ni suka sangat ambk gmba sendiri kn?
lens camera ni wide, jd x perlu risau muka masok ke tidak..
x perlu bersempit2 mcm ikan sardin
hehehe


contoh gambar lain


haaa
gamba ni Shichi ngan Eva sama2 hold cmre tu
harga LC-W ni boleh tahan.
camera ni bkn Shichi yg punyaa...
abg Shichi yg punya...
saja nk suggest kat perempuan2 yg suka bergamba n minat kat analog camera ni..
or lebeh d kenali sebagai...LOMO
:)

2 comments:

e'ka zulaikha said...

yup, gambar kamera lomo memang cantik2 >.< sekarang pn banyak kamera lomo yg comel2 kan?

done following u!
vote for me ya? diz is the link;
done following u! http://ekazulaikha21.blogspot.com/2012/02/love-my-teddy-bear-contest-d.html

shichisaeit said...

hehe....oso done following u doll.. ;)